1. lékařská fakulta Univerzita Karlova 1. lékařská fakulta Univerzita Karlova Gynekologicko-porodnická klinika 1. LF a VFN
admin 30.3. 2022

GDPR

  1. Gynekologicko-porodnická klinika 1. lékařské fakulty a Všeobecné fakultní nemocnice, (dále jen „Správce“), zpracovává v rámci svojí činnosti ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • Jméno a příjmení
    • E-mailová adresa
    • IP adresa
  2. Jméno, příjmení a e-mailová adresa budou zpracovány za účelem umožnění účasti v diskusích u článků a přihlášení se k fakultnímu newsletteru.
  3. Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Zpracovateli, resp. třetími stranami jsou
    • poskytovatel softwaru webProgress, s.r.o.
    • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.
  4. V případě registrace k odběru newsletteru vám na emailovou adresu budou Správcem zasílána relevantní sdělení. Rovněž můžete obdržet informaci o novém příspěvku v diskusi, je-li zadán emailový kontakt. 
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů,
    • právo vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu Správce.